Forskjeller

Her vises forskjeller mellom den valgte versjonen og den nåværende versjonen av dokumentet.

Lenk til denne sammenligningen

Begge sider forrige revisjon Forrige revisjon
Neste revisjon
Forrige revisjon
Siste revisjon Begge sider neste revisjon
tma4105:2013v:maplematlab [2013-01-16]
spreeman
tma4105:2013v:maplematlab [2013-02-04]
spreeman [Hvordan får jeg tak i en kopi av Maple?]
Linje 1: Linje 1:
 ====== Maple ====== ====== Maple ======
-**VIKTIG: I uke 4 kommer Orakeltjenesten rundt i forelesningene og hjelper de som ønsker det med installasjon av Maple på privat maskin.** For ytterligere info, se din parallells side.  
- 
 (Denne seksjonen er kopiert fra tidligere år, og kan inneholde mindre feil). (Denne seksjonen er kopiert fra tidligere år, og kan inneholde mindre feil).
  
Linje 10: Linje 8:
 ===== Hvordan får jeg tak i en kopi av Maple? ===== ===== Hvordan får jeg tak i en kopi av Maple? =====
 Maple er tilgjengelig på de aktuelle datasalene. Som NTNU-student kan du også laste ned Maple fra NTNUs [[http://​www.ntnu.no/​adm/​it/​brukerstotte/​programvaredistribusjon|progdist-server]],​ slik at du kan bruke programmet på din egen datamaskin. //​Studentene anmodes om å ha programvaren klar når de kommer til veiledningstime dersom de bruker egen maskin. Studentassistentene er ikke brukerstøtte for dataproblemer!//​ Maple er tilgjengelig på de aktuelle datasalene. Som NTNU-student kan du også laste ned Maple fra NTNUs [[http://​www.ntnu.no/​adm/​it/​brukerstotte/​programvaredistribusjon|progdist-server]],​ slik at du kan bruke programmet på din egen datamaskin. //​Studentene anmodes om å ha programvaren klar når de kommer til veiledningstime dersom de bruker egen maskin. Studentassistentene er ikke brukerstøtte for dataproblemer!//​
 +
 +Presentasjonen Orakeltjenesten ga under veiledningen sin er nå tilgjengelig på [[http://​sigvarth.org/​maple/​maple.html]].
 ===== En kort innføring i hvordan bruke Maple ===== ===== En kort innføring i hvordan bruke Maple =====
 Følgende Maplefiler gir en rask innføring i de delene av Maple som er mest relevante for øvingene. Mer avanserte eksempler kan du finne lenger ned på denne siden. Følgende Maplefiler gir en rask innføring i de delene av Maple som er mest relevante for øvingene. Mer avanserte eksempler kan du finne lenger ned på denne siden.
2013-02-04, spreeman