Dette er en gammel utgave av dokumentet!


Øvinger

Det kreves minst 8 av 12 godkjente øvinger for å kunne møte til eksamen.

Om du har godkjent øvingsopplegg fra tidligere år trenger du ikke å gjøre øvingsopplegget på nytt i år.

For at en øving som er innlevert innen tidsfristen skal bli godkjent er det å forvente at man har virkelig prøvd på de aller fleste oppgavene (helst alle oppgavene) og at det ikke er avskrift av et løsningsforslag. Videre anbefales det på det sterkeste at dere gjør alle øvingene.

De fleste øvingene vil inneholde en Maple-basert oppgave for å hjelpe til med visualisering. Noen eksempler legges ut på hjemmesidene løpende.

For å finne ut hvor mange godkjente øvinger du har, kan du spørre øvingssystemet. Du har selv ansvar for å følge med på at du kommer til å få godkjent nok øvinger, og for å kontakte faglærer i god tid dersom du ligger an til å få problemer.

Ny øving legges ut hver fredag.

Leveringstid- og sted

Øvingene leveres innen klokken 14.00 arbeidsdagen etter din gruppe har hatt veiledningstime. Innlevering skjer i bokser merket med gruppenummer i 3. etasje i Lavblokk nord. Tidspunkt for veiledningstime og gruppenummer finner man her.

Øvingsoppgaver

1)
Øving 13 veiledes samtidig som øving 12. Det anbefales at alle gjør øvingen, men kun de som mangler nok godkjente øvinger (8) vil ha muligheten til å levere den inn for retting og godkjenning.
2013-05-02, Anders Samuelsen Nordli