Forskjeller

Her vises forskjeller mellom den valgte versjonen og den nåværende versjonen av dokumentet.

Lenk til denne sammenligningen

Begge sider forrige revisjon Forrige revisjon
Neste revisjon
Forrige revisjon
tma4105:2013v:maplematlab [2013-01-16]
spreeman
tma4105:2013v:maplematlab [2013-02-04]
spreeman [Maple]
Linje 1: Linje 1:
 ====== Maple ====== ====== Maple ======
-**VIKTIG: I uke 4 kommer Orakeltjenesten rundt i forelesningene ​og hjelper de som ønsker det med installasjon av Maple på privat maskin.** For ytterligere info, se din parallells side +Dersom du bare lurer på hvordan anskaffe ​og installere ​Maple, kan du ta en titt på [[http://​sigvarth.org/​maple/​maple.html|Orakeltjenestens presentasjon]].
- +
-(Denne seksjonen er kopiert fra tidligere år, og kan inneholde mindre feil).+
  
 ===== Hva er Maple? ===== ===== Hva er Maple? =====
Linje 10: Linje 8:
 ===== Hvordan får jeg tak i en kopi av Maple? ===== ===== Hvordan får jeg tak i en kopi av Maple? =====
 Maple er tilgjengelig på de aktuelle datasalene. Som NTNU-student kan du også laste ned Maple fra NTNUs [[http://​www.ntnu.no/​adm/​it/​brukerstotte/​programvaredistribusjon|progdist-server]],​ slik at du kan bruke programmet på din egen datamaskin. //​Studentene anmodes om å ha programvaren klar når de kommer til veiledningstime dersom de bruker egen maskin. Studentassistentene er ikke brukerstøtte for dataproblemer!//​ Maple er tilgjengelig på de aktuelle datasalene. Som NTNU-student kan du også laste ned Maple fra NTNUs [[http://​www.ntnu.no/​adm/​it/​brukerstotte/​programvaredistribusjon|progdist-server]],​ slik at du kan bruke programmet på din egen datamaskin. //​Studentene anmodes om å ha programvaren klar når de kommer til veiledningstime dersom de bruker egen maskin. Studentassistentene er ikke brukerstøtte for dataproblemer!//​
 +
 +Presentasjonen Orakeltjenesten ga under veiledningen sin er nå tilgjengelig på [[http://​sigvarth.org/​maple/​maple.html]].
 ===== En kort innføring i hvordan bruke Maple ===== ===== En kort innføring i hvordan bruke Maple =====
 Følgende Maplefiler gir en rask innføring i de delene av Maple som er mest relevante for øvingene. Mer avanserte eksempler kan du finne lenger ned på denne siden. Følgende Maplefiler gir en rask innføring i de delene av Maple som er mest relevante for øvingene. Mer avanserte eksempler kan du finne lenger ned på denne siden.
2013-02-04, spreeman