TMA4100 Matematikk 1, høst 2019

Beskjeder

  • Denne ukens interaktive forelesninger (og Möbius Assessment-test) kommer til å gjøre bruk av Jupyter Notebook. Vi benytter samme Jupyter Notebook hub som i ITGK. Ta derfor med deg PCen til interaktiv forelesning denne uken. Om du har Anaconda instalert kan du også laste ned filen her.
  • Test 13 i Möbius assessment er nå lagt ut. Testen inneholder 8 oppgaver, men det kreves bare at 4 oppgaver er korrekt løst for å få øvingen godkjent. Dersom du får godkjent test 13 teller den på øvingsopplegget på lik linje med de andre testene som beskrevet under ofte stilte spørsmål.
  • En liste over godkjente funksjoner i Möbius assessment finnes her.
  • Hvis du har spørsmål knyttet til det praktiske rundt Matematikk 1 ber vi om at du leser ofte stilte spørsmål før du eventuelt tar kontakt via e-post.

Vil du bidra til å modernisere både innholdet i de grunnleggende matematikk- og statistikkemnene, og måten de undervises på? I forskningsprosjektet ACT! (ACTive learning in core courses in mathematics and statistics for engineering education) ønsker vi å finne ut hvilke ressurser, hvilke læringsstiler og hvilken organisering som gir best læringsutbytte, og hvilket faginnhold som er mest relevant for fremtidige sivilingeniører. Vil du hjelpe oss til dette, ved å svare på spørsmål for å kartlegge din læringsstil? Etter du har svart på spørsmålene får du tilsendt din skår, samt informasjon om læringsstiler og forslag til hvordan du kan bedre læringshverdagen din.

Lenke til undersøkelsen: https://innsida.ntnu.no/forms/view.php?id=221738

Har du spørsmål til denne undersøkelsen kan du ta kontakt med Mette Langaas.

Vil du bidra til å forbedre Matematikk 1?

Prosjektet ACT! (ACTive learning in core courses in mathematics and statistics for engineering education), 2019-2021, har som formål å modernisere både innholdet i de grunnleggende matematikk- og statistikkemnene, og måten de undervises på. For å få best mulig resultat i prosjektet er vi avhengig av tilbakemeldinger fra dere som er studenter. Vi vil derfor sette stor pris på at dere gjennomfører en spørreundersøkelse (tar maks 10 minutter).

Klikk her og logg inn for å gjennomføre undersøkelsen.

Uke 46

Oversiktsforelesning:

Interaktive Forelesninger:

Anbefalte Oppgaver:

Obligatoriske Aktiviteter:

Lærebok


Adams og Essex: Calculus, ninth edition. bok.jpg Boken kan kjøpes i en spesiell tobinds paperbackutgave (ISBN 9781784499907) på akademika.

Spesialutgaven består av to deler (en del for hvert av emnene Matematikk 1 og 2). Del 2 av spesialutgaven bruker en litt annen notasjon enn den originale boken for såkalte itererte integral.

Vi anbefaler at man kjøper spesialutgaven.

2019-11-12, Stine Marie Berge