Øvingsopplegg Matematikk 1, høst 2012

Hjemmeøvingene kunngjøres på denne siden ukentlig (første øving kunngjøres i uke 35). Øvingene skal til godkjenning hos studentassistentene. Det blir i alt 12 hjemmeøvinger, hvorav minst 8 av 12 må være godkjent for å få adgang til eksamen. Studenter som har bestått øvingsopplegg i faget fra tidligere år har allerede adgang til eksamen, og trenger ikke å levere inn øvinger.

Veiledning og innlevering av hjemmeøvingene

Hjemmeøvingene kunngjøres nedenfor innen mandag kl. 15.00 hver uke, og blir veiledet i uken etter. Veiledning foregår i smågrupper. Se gruppeinndeling for informasjon om tidspunkt og sted for veiledning. Dersom du ikke finner navnet ditt på noen av gruppene, send mail til eirikhoe [at] math [dot] ntnu [dot] no.

Innleveringsfrist er er klokken 12.00 dagen etter veiledning. De som har veiledning på fredager har frist for innlevering mandag kl. 12.00.

Øvingene skal leveres i hyller merket med linje og gruppenummer i tredje etasje i nordre lavblokk i Sentralbygg II (markert med 370B på kartet). Husk å stifte sammen arkene og ha med riktig informasjon på toppen av forsiden. Øvingene leveres ut ferdig kommentert samme sted. Dersom en øving du har levert inn ikke er blitt vurdert, ta kontakt med studassen din snarest! Det vil ikke bli anledning til å få godkjent øvinger på et senere tidspunkt!

Godkjente øvinger

Gå inn på gruppeinndeling og klikk deg inn på lenken etter din øvingsparallell for å få tilsendt en oversikt over dine godkjente øvinger. Dersom du har problemer med å få tilsendt oversikten sender du en e-post med ditt navn, øvingsgruppe og stud-brukernavn til eirikhoe [at] math [dot] ntnu [dot] no.

Hjemmeøvinger

Oppgaver under Teknostart

Oppgavene dere skal regne under Teknostart er her. Fasit finner du her, og et mer detaljert løsningsforslag finner du her. Disse oppgavene er ikke en del av det obligatoriske øvingsopplegget.

2012-11-30, eirikhoe