TMA4100 Matematikk 1 for MTEL, MTENERG, MTIØT-MK, MTTK høsten 2009

Dette er hjemmesiden for parallellen som undervises for elektronikk, energi og miljø (inklusive deler av industriell økonomi og teknologiledelse) og teknisk kybernetikk.

Lag gjerne et bokmerke til denne siden. Dette er enkleste utgangspunkt for å finne all informasjon om emnet.

ForeleserToke Meier Carlsen
ForelesningerTirsdag 8:15 - 10:00 R1
Onsdag 10:15 - 12:00 R1

Merk at det er obligatorisk øvinger i emnet! Det blir gitt 12 øvinger, og 8 av dem må være godkjent for at du skal få gå opp til eksamen. Mer informasjon under «øvinger» i venstrespalten.

Meldinger

25. nov Da er vi ferdige med forelesningene. Hvis dere skulle ha noen spørsmål før eksamen er dere velkomne til å sende meg en e-post eller stikke innom min kontor 1048, Sentralbygg II.

23. sep Her er en oversikt over hvilke av de gamle eksamensoppgavene det faller utenfor pensum for TMA4100 høsten 2008. Da pensum for i år er det samme som i fjor, er den også relevant i år.

28. aug Til forelesningen i onsdags fikk vi en presentasjon av MyMathLab. MyMathLab er laget av det forelaget som utgir læreboken, og er et system hvor man online bl.a. kan løse oppgaver. Bruken av MyMathLab blir ikke obligatorisk i dette kurset, men for meg virker det til at det kan være et nyttig redskap for dere til å få trent matematiske ferdigheter, så jeg vil anbefale dere å prøve å se på det. Her finner dere de slites som Andrew brukte til å presentere MyMathLab med i onsdags. Jeg tror de inneholder all den informasjon dere trenger for å komme i gang med MyMathLab. Hvis det ikke er tilfellet, så kontakt meg.

Fellesmeldinger

07. des: Eksamensoppgavene med løsningsforslag er lagt ut her.

23. nov: Det blir eksamens-mattelab i uke 49. Informasjon om tidspunkt og sted finner dere her.

16. nov: Øving 13 er lagt ut på nettet. Denne øvingen er et tilbud til studenter som ikke får 8 godkjente øvinger. Studenter med nok godkjente øvinger skal ikke levere øving 13.

10. nov: Bokens kapittel 15 kan dere downloade fra denne siden (velg University Calculus, 1/e).

09. nov: Resultatene fra midtsemesterprøva finner dere her. Dere anmodes om å undersøke at dere står registrert med rett poengsum.

6. okt: Svarene på spørsmålene fra prøveeksamen fra høsten 2005 er lagt ut under Vurdering.

Meldingsarkiv

2009-08-24, tokemeie