Øvingsopplegg Matematikk 1 - høsten 2008

Hjemmeøvingene kunngjøres på denne siden ukentlig. Øvingene leveres i hyller merket med linje og gruppenummer i Nordre Lavblokk 3. etasje. Øvingene skal til godkjenning hos studentassistentene. Det blir i alt 12 hjemmeøvinger, hvorav minst 8 av 12 må være godkjent for å få adgang til eksamen. En øving blir underkjent dersom besvarelsen er for tynn eller mangelfull. Øvinger levert etter innleveringsfristen blir ikke godkjent.

Veiledning og innlevering av hjemmeøvingene

Hjemmeøvingene kunngjøres nedenfor innen mandag kl. 15.00 hver uke, og blir veiledet i uken etter. Veiledning foregår i smågrupper. Se gruppeinndeling for informasjon om tidspunkt og sted for veiledning.

Innleveringsfrist er er klokken 12.00 dagen etter veiledning. De som har veiledning på fredager har frist for innlevering mandag kl. 12.00. Merk at den første hjemmeøvingen blir veiledet i uke 35, og innleveringsfrist er mandag 1.september kl 12.00.

Øvingene skal leveres i riktig boks i tredje etasje i nordre lavblokk i Sentralbygg II. Husk å stifte sammen arkene og ha med riktig informasjon på toppen av forsiden. Nærmere forklaring på hvor dette er, finner du her.

Godkjente øvinger

Her kan du få tilsendt en oversikt over dine godkjente øvinger. Dersom du har problemer med å få tilsendt oversikten sender du en epost med ditt navn og student e-postadresse til preben [dot] nes [at] math [dot] ntnu [dot] no.

Hjemmeøvinger

Ekstraoppgaver

Uke Øving Løsningsforslag
34 Auditorieøving 1 Fasit
34 Auditorieøving 2 Fasit

Frivillige oppgaver

2009-08-17, prebengr