MA1102 Grunnkurs i analyse II - Vår 2009

Resurser

Ordlister

Her er lenker til to ordlister

Nettsider

Oppgaver

Nettoppgaver knyttet til boka

http://www.coursecompass.com
Course name: Calculus
Course ID: irgens70029

Ta kontakt med Tron hvis du ikke har fått adgangskode.

Vi har valgt ut noen oppgaver som du finner under lenken DO HOMEWORK på venstre side, men du vil også finne andre ting på disse sidene som kan være nyttig. Gi tilbakemelding hvis du finner noe som du synes er spesielt bra.

Gamle eksamensoppgaver

Her er en lenke til fjorårets side med gamle eksamensoppgaver og en del løsningsforslag. Det kommer ikke til å bli lagt ut flere løsningsforslag enn de som ligger der nå.

I påvente av en side med gamle eksamensoppgaver, her er noen tidligere midtsemesterprøver. Legg merke til at det kan være stor variasjon fra år til år i hva som har blitt gått gjennom før semesterprøven, så ikke alt vil være like relevant for oss.

Andre bøker

Her er noen bøker, tatt med av forskjellige grunner, det finnes sikkert bedre. Send meg en epost hvis du finner en bok du synes passer på lista.

Tom M. Apostol Calculus, vol. 1 En bok som går litt mer i både dybden og bredden enn det vi gjør. Har også en del fine eksempler.
Walter Rudin Principles of Mathematical Analysis En liten bok som, på deler av det vi går gjennom, går mye dypere. Selv om den går dypere er den veldig kortfattet. Her må du fylle inn mye mellom linjene selv.
Tom Lindstrøm Kalkulus En norsk bok som dekker en del av det vi skal gjennom, men ikke alt. Er omtrent så grundig som boka vi bruker, noen ganger mer, noen ganger mindre. Inneholder en del historisk informasjon
Imre Lakatos Proofs and Refutations Denne boka har ingen ting med pensum å gjøre, men det er kanskje lettere å verdsette en del av presisijonen vi arbeider med hvis du har lest noen sider her? Nok mest for spesielt interesserte.
2009-05-05, Marius Irgens