Forskjeller

Her vises forskjeller mellom den valgte versjonen og den nåværende versjonen av dokumentet.

Lenk til denne sammenligningen

Begge sider forrige revisjon Forrige revisjon
Neste revisjon
Forrige revisjon
ma1101:2019h:ovinger [2019-08-16]
vegarto [Grupper]
ma1101:2019h:ovinger [2019-08-19] (nåværende versjon)
ehrnstro
Linje 12: Linje 12:
  
 Innleveringsfrist for øvinger er **kl 23:59 søndag** i samme uke som øvingen veiledes. Øvingene legges normalt ut fredag to uker før, slik at man har god forberedelsetid. ​ Innleveringsfrist for øvinger er **kl 23:59 søndag** i samme uke som øvingen veiledes. Øvingene legges normalt ut fredag to uker før, slik at man har god forberedelsetid. ​
-**Dersom du ønsker grundigere retting enn godkjenning/​underkjenning må du markere øvingen med "Til retting"​.**+**Dersom du ønsker grundigere retting enn godkjenning/​underkjenning må du markere øvingen med "Til retting"​.** ​Ansvarlig for gruppeinndeling og studentassistenter er øvingslærer [[https://​www.ntnu.no/​ansatte/​vegard.topphol| Vegard Topphol]].
  
  
Linje 19: Linje 19:
  
 Veiledning skjer i egne øvingsgrupper. Det anbefales at du har prøvd å løse oppgavene på forhånd! Veiledning skjer i egne øvingsgrupper. Det anbefales at du har prøvd å løse oppgavene på forhånd!
-Her kommer fordelingen av øvingsgruppene på tid og rom. Du finner din gruppe i øvingssystemet (se nedenfor).+Her kommer fordelingen av øvingsgruppene på tid og rom. Du finner din gruppe i øvingssystemet (se nedenfor). Inndelingen går etter linje og forbokstav i etternavn.
 Bak gruppelærerens navn står NTNU-brukernavn. Hekt på «@stud.ntnu.no» bakpå for mailadressen. Bak gruppelærerens navn står NTNU-brukernavn. Hekt på «@stud.ntnu.no» bakpå for mailadressen.
  
Linje 35: Linje 35:
  
  
-Du kan også gå i øvingstimer ditt studieprogram ikke er satt opp på, men merk at om det skulle bli plassproblemer vil de oppsatte studieprogrammene bli prioritert. ​+Du kan også gå i øvingstimer ditt studieprogram ikke er satt opp på, men merk at om det skulle bli plassproblemer vil de oppsatte studieprogrammene bli prioritert. ​**Øvingsgruppene vil starte opp i uke 35 (uken etter første forelesning).**
  
  
  
2019-08-16, Vegard Topphol