Høsten 2022

MA0001 Brukerkurs i matematikk A

Om emnet

Dette emnet handler i hovedsak om tre matematiske konsepter: funksjoner, derivasjon og integrasjon. Disse tre konseptene henger selvfølgelig sammen i veldig stor grad, og gjennom emnet skal vi lære blant annet om disse fantastiske sammenhengene.

Beskjeder

Ons 31.11 Husk å sjekke NTNUs eksamensinformasjon før eksamen på fredag. Lykke til!
Tor 17.11 Både oppgavene og en veldig grov fasit for prøveeksamen ligger nå under fanen "eksamen".
Tir 15.11 Det hadde vært supert om dere kunne svare på følgende undersøkelse fra IE-fakultetet, den omhandler undervisningskvalitet. Link.
Ons 26.10 Som nevnt i forelesningen i går har vi valgt å fjerne det tidligere nevnte prosjektet fra årets undervisning. Så, vi erstatter det heller med en øving nr 11. Se oppdatert fremdriftsplan.
Man 24.10 På grunn av litt dårlig planlegging fra min side og vi kun hadde én forelesning forrige uke så utsetter vi øving 9 til neste uke. Det er altså ingen øving som skal leveres denne uken.
Man 17.10 Husk at det ikke er forelesning i morgen (tirsdag 18. okt) da NTNU ledelsen skal ha et seminar i forelesningssalen. Vi fortsetter på torsdag som vanlig.
Fre 14.10 Jeg har sendt ut en epost med en spørreundersøkelse og hvordan undervisningen i emnet er så langt (oppfølger til den forrige undersøkelsen). Jeg hadde satt stor pris på om alle kunne svart på denne undersøkelsen!
Søn 02.10 Etter litt tenking har jeg byttet rekkefølge på pensum for de to neste ukene, så vi går istedenfor gjennom eksponensialfunksjonen og logaritmefunksjonen denne uken.
Man 19.09 Jeg (Torgeir) er bortreist denne uken, så Johanna (øvingsansvarlig) vil overta forelesningene. Det vil fokuseres på oppgaveløsning og gjennomgang av oppgaver fra kapittel 1, 2 og 3.
Man 12.09 Ettersom øving 3 ble lagt ut litt sent har vi forlenget fristen frem til søndag 18.09 kl 23:59. Beklager dette.
Ons 31.08 Oppgavene merket med "Ekstraoppgaver" på øvingen er ikke obligatoriske, de er frivillige, men anbefaler å se på de da jeg synes de er litt kule.
Fre 26.08 Første øving ligge nå ute. Du kan finne en pdf med oppgavene under 'Øvinger' i menyen til venstre.
Tor 25.08 Øvingsopplegget starter ikke før neste uke, så det er ikke øvingstimer denne uken. Husk å sjekk Ovsys for å finne ut hvilken gruppe du er i.
Ons 24.08 Husk å ta med PC eller nettbrett til forelesningen imorgen, da det skal gjennomføres en forkunnskapstest fra Norsk matematikkråd.
Man 22.08 Første forelesning vil foregå imorgen, tirsdag 23. aug kl 10.15 i auditorium R1 i Realfagbygget.
2022-12-13, Torgeir Aambø