Informasjon om brukerkonti

Levetid på konti og lagrede data

Levetid på konti er normalt hele studietiden + omtrent 3 måneder. Etter dette blir kontoen din terminert, og du kan ikke logge deg på noen av datamaskinene på student-datalabbene.

Om du har vært bruker tidligere, og kontoen din nå er stengt, betyr ikke det at hjemmekatalogen din er slettet. "Utgåtte" hjemmekataloger blir tatt vare ytterligere 3 måneder etter at kontoen din ble slettet.

Vi kan utvide levetiden på brukerkontoen din dersom det er rimelig grunn til å gjøre dette (for eksempel faglige behov). Mail oss dersom du har spørsmål: datastudass [at] math [dot] ntnu [dot] no.

Sikkerhetskopi/backup

Det tas backup av alle brukernes hjemmeområder én gang i døgnet, denne backupen oppbevares i 30 dager.

Hvordan få konto

De som har konto på salene er studenter ved studieretningen for Industriell matematikk (studieretning i 3. klasse for linjen Fysikk og matematikk). Studenter som tar fag som krever bruk av datamaskiner undervist av Institutt for matematikk får også konto for ett semester om gangen.

Nye 3. klassestudenter får tildelt konto hver høst, ut i fra listene fakultetet har over hvem som skal gå i klassen. Studenter som kun tar enkelte fag får som regel konto ved at faglærer sender en mail med navn og brukernavn til oss (datastudass [at] math [dot] ntnu [dot] no). Hovedfagsstudenter får også konto. Mener du at du skal ha konto, men ikke har fått det, kan du sende oss en mail, så ser vi på saken.

2013-08-08, Per Kristian Hove